Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.

Nieuws

 • datum 09 Jan 2020

  Coöperatieve Prominent Groep wint Tuinbouw Ondernemersprijs 2020

  Prominent, de innoverende specialist in tomaten, nam op woensdag 8 januari de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020 in ontvangst tijdens een feestelijke bijeenkomst in Keukenhof. Prominent mag zich tuinbouwondernemer van het jaar noemen. De jury geeft aan dat de organisatie zich heeft ontwikkeld van telersvereniging naar een ondernemend coöperatief bedrijf waarvan de leden de aandelen in handen hebben.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 27 Nov 2019

  Prominent start campagne ‘We challenge you’

  Op het Global Tomato Congress in Rotterdam gaf het merk Prominent gisteren het startsein voor de nieuwe campagne ‘We challenge you’. Perry Dekkers, commercieel directeur bij Coöperatie DOOR, vertelde over de gezamenlijke uitdaging van de keten: meer consumenten dagelijks laten genieten van gezonde en smaakvolle tomaten.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 25 Oct 2019

  Prominent genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020

  Prominent is genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020! Vrijdag 25 oktober werden de genomineerden bekend gemaakt en wij zijn een van de drie genomineerde bedrijven. Echt TOP! De nominatie is al een erkenning, maar uiteraard hopen we op 8 januari 2020 de prijs in ontvangst te mogen nemen. Een bekroning op ons 25-jarig jubileum dat we volgend jaar vieren. We houden jullie op de hoogte.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 18 Sep 2019

  Column: Daag kinderen uit!

  Met veel plezier heb ik gekeken naar de Prominent Kids Food Challenge, waar jonge kinderen met veel enthousiasme aan de slag zijn gegaan met tomaten en andere verse groente. Net als de vele inzenders die de finale net niet haalden, hebben deze kinderen thuis al een eerste challenge overwonnen. Zij hebben hun ouders enthousiast gekregen om samen te gaan koken en na te denken over een gezond gerecht. Elke deelnemer is alleen daarom wat mij betreft al een echte winnaar. 

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 18 Sep 2019

  Duitse gezinnen klaar voor voorgesneden groente?

  De Duitse consument heeft een conservatieve houding ten opzichte van convenience producten. Ze maken minder snel gebruik van verse en voorgesneden groente dan wij, Nederlanders. Dit is een van de conclusies uit het onderzoek dat wij hebben laten uitvoeren onder Duitse gezinnen om meer inzicht te krijgen in de keuzes die een jong gezin maakt bij het samenstellen van een maaltijd. We delen graag een aantal opvallende zaken met jullie.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 18 Sep 2019

  Aad Dukker en zijn visie op het snacksegment

  Bryte is een bedrijf met een verhaal. Of eigenlijk twee verhalen. In 2019 ontstaan door de samenvoeging van twee gerenommeerde familiebedrijven in het Westland en Voorne Putten. Voor Bryte is plezier de belangrijkste drijfveer. Ze houden van smaakvolle, eerlijk geteelde tomaten. En telen deze dagelijks met een brede glimlach op het gezicht. Bryte. Where happiness grows.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 18 Sep 2019

  Sponsor Global Tomato Congress 2019

  Op dinsdag 26 november aanstaande komen alle belangrijke partijen uit de AGF-sector, die iets met tomaten hebben, bij elkaar tijdens de eerste editie van het Global Tomato Congress in Rotterdam. Prominent mag daar als sponsor uiteraard niet ontbreken. Het is een congres georganiseerd door Fruitnet, die ieder jaar ook het Global Berry Congress met succes organiseert. Er zijn op drie podia meer dan 40 verschillende sprekers en uiteraard is er genoeg ruimte om te netwerken. Laat je bijpraten en inspireren.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 10 Jul 2019

  Zinderende finale van Prominent Kids Food Challenge

  Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: de finaledag van de Prominent Kids Food Challenge 2019. Negen fanatieke keukenprinsessen uit heel Nederland gingen met elkaar de strijd aan om zich dé Groenteheld van 2019 te mogen noemen. Dit deden ze niet alleen, maar met hulp van hun vader of moeder. Het was een zinderende finale op zondag 7 juli. De kinderen maakten het de jury knap lastig. Uiteindelijk ging de 11-jarige Robin met de titel naar huis.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 01 Jul 2019

  Prominent teeltbedrijven PlanetProof gecertificeerd

  De twee eigen teeltbedrijven van Prominent aan de Groeneweg in ’s-Gravenzande, zijn sinds 17 juni jl. ‘On the way to PlanetProof’ gecertificeerd. De Prominent bedrijven laten met het internationale keurmerk PlanetProof zien dat ze duurzaam produceren, met oog voor de directe omgeving en in balans met de aarde. Met het keurmerk voldoen de twee Prominentbedrijven aan bovenwettelijke eisen, onder andere op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 03 Jun 2019

  Coöperatie DOOR viert eerste paal van het nieuwe pand

  Coöperatie DOOR vierde woensdag 29 mei het slaan van de eerste paal van het nieuwe kantoor en verpakkingscentrum op het businesspark Honderland II te Maasdijk. Hierbij waren alle medewerkers, leden, bouwpartners en betrokkenen aanwezig. Tijdens het officiële gedeelte sprak Jack Groenewegen - voorzitter van DOOR – iedereen toe en werd de kracht van de samenwerking binnen DOOR, van het product én van onze toekomstige generatie symbolisch weergegeven. Daarna was het onder een stralende zon tijd voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons