Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.

Blogs

  • datum 20 Mar 2019

    Een trostomaat is zoveel meer dan alleen rood en rond!

    In onze vorige blog vertelden we al dat consumenten bepalen of een product succesvol is of niet. Hetzelfde geldt voor de smaak van onze trostomaten. Via een onafhankelijk smaakpanel wordt tweewekelijks de smaakbeleving van onze producten vastgesteld.

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 06 Feb 2019

    Een succesvol product? Dat bepaalt de consument!

    Door hun toegang tot meer informatie en kennis, neemt de macht van consumenten toe. Om tegemoet te komen aan hun veeleisendheid, zullen producenten transparanter moeten worden en gerichter informatie bieden.

    Wil je meer weten? Lees dan verder

Alle blogs

Nieuws

  • datum 15 Apr 2019

    Brioso: een klassieke topper

    Wanneer we praten over onze toppers in kwaliteit en smaak, mag de Brioso zeker niet ontbreken in dit rijtje. De smaakvolle cocktail trostomaat met een vruchtgewicht van 40 gram, kenmerkt zich door de juiste balans tussen zoet en zuur.

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 15 Apr 2019

    Never a dull moment

    De laatste decennia heeft de tomaat en de markt eromheen zich flink ontwikkeld. Ik neem jullie even mee naar de jaren negentig. Er wordt sterk ingezet op het veredelen en telen van allerlei soorten tomaten. Verschillende groottes, vormen en kleuren. Maar de rode tomaat blijft de boventoon voeren. De productkwaliteit en smaak hebben in de loop van de jaren steeds meer aandacht gekregen en zijn inmiddels basisvoorwaarden geworden om te mogen leveren.

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 15 Apr 2019

    Kwestie van smaak

    Wist je dat onze tomaten direct na de oogst de meeste voedingsstoffen bevatten. Daarom is ons logistieke proces erop ingericht om de tomaten zo snel mogelijk in het schap te krijgen.

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 15 Apr 2019

    Innovative Fresh brengt smaak en kwaliteit in kaart

    Ben je als consument ooit teleurgesteld over de kwaliteit van verse producten? Een avocado die niet ‘ready to eat’ was of een tomaat zonder smaak? Inzicht hebben in de smaak, kwaliteit en houdbaarheid van verse producten is nog nooit zo belangrijk geweest. Onderzoeksbureau Innovative Fresh voorziet ons van objectieve en onafhankelijke kwaliteits- en smaakinformatie. Zodat de consument altijd kan genieten van een lekkere tomaat.

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 15 Apr 2019

    Jacques Wolbert en zijn zorg voor mens & milieu

    Sinds mei vorig jaar versterkt Jacques Wolbert het Excellence Centre van DOOR met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van milieu, kwaliteitszorg en certificering. Hij heeft ruim 22 jaar binnen de MPSGroep gewerkt, waarvan de laatste 8 jaar als directeur MPS-ECAS.

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 01 Apr 2019

    Coöperatie DOOR tekent voor grondoverdracht Honderdland

    Op vrijdag 29 maart heeft Coöperatie DOOR getekend voor de overdracht van de grond voor een bouwkavel van 3,6 ha op Businesspark Honderdland. De komende 18 maanden wordt hier gewerkt aan een nieuw markant bedrijfspand.

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 07 Jan 2019

    Mario over familiebedrijf van der Wel

    Al drie generaties lang wordt er door de familie Van der Wel aan de Maasdijk in ’s-Gravenzande groente en fruit geteeld. “Na jaren innoveren, expirimenteren en vooral hard werken nam mijn vader GertJan in 1996 het bedrijf over. En nu heb ik samen met mijn vader de algemene leiding.”

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 07 Jan 2019

    Groentepakket voor 150 huisartsen

    Op 14 november jl. kregen zo’n 150 huisartsen en verpleegkundigen, die patiënten met Diabetes type 2 hebben gestimuleerd hun leefstijl te veranderen, een groentepakket overhandigd. Door het eten van vers en onbewerkt voedsel hebben hun patiënten de ziekte zelf kunnen ‘omkeren’.

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 07 Jan 2019

    Slimmer, beter en duurzamer

    Er zijn maar weinig bedrijven die beweren niet innovatief te zijn. Want wie niet innoveert, wordt snel gepasseerd. Voor Prominent is innovatie al bijna 25 jaar een speerpunt. Alleen wat is nu wel en niet innovatief?

    Wil je meer weten? Lees dan verder

  • datum 07 Jan 2019

    Vijf grootste Europese Foodtrends 2019

    Net als voorgaande jaren staat 2019 in het teken van gezonder leven en bewust omgaan met voeding. Maar wat zijn de trends die komend jaar voor die gezondere levensstijl gaan zorgen?

    Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons