Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.

Blogs

 • datum 31 Jul 2019

  Onze Kids Food Challenge 2019 smaakt naar meer!

  Wat is er leuker dan samen in de keuken staan? Meedoen aan de Kids Food Challenge 2019. In juli vond de 1e editie plaats en Prominent heeft de smaak te pakken!

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 26 Jun 2019

  Wie snack zegt, zegt snacktomaat!

  Op de fiets naar het werk of in de trein naar huis, achter de computer op kantoor of voor de televisie thuis; er wordt steeds meer gesnackt. Waar vroeger drie maaltijden de standaard was, kennen we tegenwoordig meerdere eetmomenten per dag. Welke tussendoortjes kiezen consumenten en wat maakt de snacktomaat zo populair?

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Alle blogs

Nieuws

 • datum 10 Jul 2019

  Zinderende finale van Prominent Kids Food Challenge

  Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: de finaledag van de Prominent Kids Food Challenge 2019. Negen fanatieke keukenprinsessen uit heel Nederland gingen met elkaar de strijd aan om zich dé Groenteheld van 2019 te mogen noemen. Dit deden ze niet alleen, maar met hulp van hun vader of moeder. Het was een zinderende finale op zondag 7 juli. De kinderen maakten het de jury knap lastig. Uiteindelijk ging de 11-jarige Robin met de titel naar huis.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 01 Jul 2019

  Prominent teeltbedrijven PlanetProof gecertificeerd

  De twee eigen teeltbedrijven van Prominent aan de Groeneweg in ’s-Gravenzande, zijn sinds 17 juni jl. ‘On the way to PlanetProof’ gecertificeerd. De Prominent bedrijven laten met het internationale keurmerk PlanetProof zien dat ze duurzaam produceren, met oog voor de directe omgeving en in balans met de aarde. Met het keurmerk voldoen de twee Prominentbedrijven aan bovenwettelijke eisen, onder andere op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 03 Jun 2019

  Coöperatie DOOR viert eerste paal van het nieuwe pand

  Coöperatie DOOR vierde woensdag 29 mei het slaan van de eerste paal van het nieuwe kantoor en verpakkingscentrum op het businesspark Honderland II te Maasdijk. Hierbij waren alle medewerkers, leden, bouwpartners en betrokkenen aanwezig. Tijdens het officiële gedeelte sprak Jack Groenewegen - voorzitter van DOOR – iedereen toe en werd de kracht van de samenwerking binnen DOOR, van het product én van onze toekomstige generatie symbolisch weergegeven. Daarna was het onder een stralende zon tijd voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 21 May 2019

  Prominent organiseert Kids Food Challenge

  Zondag 7 juli organiseert Prominent een Kids food challenge voor kinderen in de leeftijd 9-11 jaar oud in de Kookfabriek in Utrecht. Klaas van Kruistum(NPO/Zapp live) presenteert de wedstrijd waarbij basisschoolleerlingen samen met een (groot)ouder de keuken in gaan. Jong en oud ervaren zo samen dat het bereiden en eten van groenten niet alleen gezond, maar ook leuk en lekker is. 

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Brioso: een klassieke topper

  Wanneer we praten over onze toppers in kwaliteit en smaak, mag de Brioso zeker niet ontbreken in dit rijtje. De smaakvolle cocktail trostomaat met een vruchtgewicht van 40 gram, kenmerkt zich door de juiste balans tussen zoet en zuur.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Never a dull moment

  De laatste decennia heeft de tomaat en de markt eromheen zich flink ontwikkeld. Ik neem jullie even mee naar de jaren negentig. Er wordt sterk ingezet op het veredelen en telen van allerlei soorten tomaten. Verschillende groottes, vormen en kleuren. Maar de rode tomaat blijft de boventoon voeren. De productkwaliteit en smaak hebben in de loop van de jaren steeds meer aandacht gekregen en zijn inmiddels basisvoorwaarden geworden om te mogen leveren.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Kwestie van smaak

  Wist je dat onze tomaten direct na de oogst de meeste voedingsstoffen bevatten. Daarom is ons logistieke proces erop ingericht om de tomaten zo snel mogelijk in het schap te krijgen.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Innovative Fresh brengt smaak en kwaliteit in kaart

  Ben je als consument ooit teleurgesteld over de kwaliteit van verse producten? Een avocado die niet ‘ready to eat’ was of een tomaat zonder smaak? Inzicht hebben in de smaak, kwaliteit en houdbaarheid van verse producten is nog nooit zo belangrijk geweest. Onderzoeksbureau Innovative Fresh voorziet ons van objectieve en onafhankelijke kwaliteits- en smaakinformatie. Zodat de consument altijd kan genieten van een lekkere tomaat.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Jacques Wolbert en zijn zorg voor mens & milieu

  Sinds mei vorig jaar versterkt Jacques Wolbert het Excellence Centre van DOOR met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van milieu, kwaliteitszorg en certificering. Hij heeft ruim 22 jaar binnen de MPSGroep gewerkt, waarvan de laatste 8 jaar als directeur MPS-ECAS.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 01 Apr 2019

  Coöperatie DOOR tekent voor grondoverdracht Honderdland

  Op vrijdag 29 maart heeft Coöperatie DOOR getekend voor de overdracht van de grond voor een bouwkavel van 3,6 ha op Businesspark Honderdland. De komende 18 maanden wordt hier gewerkt aan een nieuw markant bedrijfspand.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons