Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.

Blogs

 • datum 08 May 2019

  Van exclusief nicheproduct naar leveren in bulk

  Wat heeft doorgaans de voorkeur; versproducten leveren in bulk of met exclusieve producten specifieke markten bedienen? Beide opties bieden voordelen, zoals een grote afzetmarkt door bulklevering of een toonaangevende positie door unieke producten. Maar wat als we beide opties combineren? Dat we bijzondere producten in bulk gaan aanbieden, waardoor een groter publiek kan worden bereikt? Dan hebben we een win-win situatie te pakken!

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 20 Mar 2019

  Een trostomaat is zoveel meer dan alleen rood en rond!

  In onze vorige blog vertelden we al dat consumenten bepalen of een product succesvol is of niet. Hetzelfde geldt voor de smaak van onze trostomaten. Via een onafhankelijk smaakpanel wordt tweewekelijks de smaakbeleving van onze producten vastgesteld.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Alle blogs

Nieuws

 • datum 03 Jun 2019

  Coöperatie DOOR viert eerste paal van het nieuwe pand

  Coöperatie DOOR vierde woensdag 29 mei het slaan van de eerste paal van het nieuwe kantoor en verpakkingscentrum op het businesspark Honderland II te Maasdijk. Hierbij waren alle medewerkers, leden, bouwpartners en betrokkenen aanwezig. Tijdens het officiële gedeelte sprak Jack Groenewegen - voorzitter van DOOR – iedereen toe en werd de kracht van de samenwerking binnen DOOR, van het product én van onze toekomstige generatie symbolisch weergegeven. Daarna was het onder een stralende zon tijd voor een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 21 May 2019

  Prominent organiseert Kids Food Challenge

  Zondag 7 juli organiseert Prominent een Kids food challenge voor kinderen in de leeftijd 9-11 jaar oud in de Kookfabriek in Utrecht. Klaas van Kruistum(NPO/Zapp live) presenteert de wedstrijd waarbij basisschoolleerlingen samen met een (groot)ouder de keuken in gaan. Jong en oud ervaren zo samen dat het bereiden en eten van groenten niet alleen gezond, maar ook leuk en lekker is. 

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Brioso: een klassieke topper

  Wanneer we praten over onze toppers in kwaliteit en smaak, mag de Brioso zeker niet ontbreken in dit rijtje. De smaakvolle cocktail trostomaat met een vruchtgewicht van 40 gram, kenmerkt zich door de juiste balans tussen zoet en zuur.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Never a dull moment

  De laatste decennia heeft de tomaat en de markt eromheen zich flink ontwikkeld. Ik neem jullie even mee naar de jaren negentig. Er wordt sterk ingezet op het veredelen en telen van allerlei soorten tomaten. Verschillende groottes, vormen en kleuren. Maar de rode tomaat blijft de boventoon voeren. De productkwaliteit en smaak hebben in de loop van de jaren steeds meer aandacht gekregen en zijn inmiddels basisvoorwaarden geworden om te mogen leveren.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Kwestie van smaak

  Wist je dat onze tomaten direct na de oogst de meeste voedingsstoffen bevatten. Daarom is ons logistieke proces erop ingericht om de tomaten zo snel mogelijk in het schap te krijgen.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Innovative Fresh brengt smaak en kwaliteit in kaart

  Ben je als consument ooit teleurgesteld over de kwaliteit van verse producten? Een avocado die niet ‘ready to eat’ was of een tomaat zonder smaak? Inzicht hebben in de smaak, kwaliteit en houdbaarheid van verse producten is nog nooit zo belangrijk geweest. Onderzoeksbureau Innovative Fresh voorziet ons van objectieve en onafhankelijke kwaliteits- en smaakinformatie. Zodat de consument altijd kan genieten van een lekkere tomaat.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Apr 2019

  Jacques Wolbert en zijn zorg voor mens & milieu

  Sinds mei vorig jaar versterkt Jacques Wolbert het Excellence Centre van DOOR met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van milieu, kwaliteitszorg en certificering. Hij heeft ruim 22 jaar binnen de MPSGroep gewerkt, waarvan de laatste 8 jaar als directeur MPS-ECAS.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 01 Apr 2019

  Coöperatie DOOR tekent voor grondoverdracht Honderdland

  Op vrijdag 29 maart heeft Coöperatie DOOR getekend voor de overdracht van de grond voor een bouwkavel van 3,6 ha op Businesspark Honderdland. De komende 18 maanden wordt hier gewerkt aan een nieuw markant bedrijfspand.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 07 Jan 2019

  Mario over familiebedrijf van der Wel

  Al drie generaties lang wordt er door de familie Van der Wel aan de Maasdijk in ’s-Gravenzande groente en fruit geteeld. “Na jaren innoveren, expirimenteren en vooral hard werken nam mijn vader GertJan in 1996 het bedrijf over. En nu heb ik samen met mijn vader de algemene leiding.”

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 07 Jan 2019

  Groentepakket voor 150 huisartsen

  Op 14 november jl. kregen zo’n 150 huisartsen en verpleegkundigen, die patiënten met Diabetes type 2 hebben gestimuleerd hun leefstijl te veranderen, een groentepakket overhandigd. Door het eten van vers en onbewerkt voedsel hebben hun patiënten de ziekte zelf kunnen ‘omkeren’.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons