Sponsor Global Tomato Congress 2019

18 Sep 2019

Op dinsdag 26 november aanstaande komen alle belangrijke partijen uit de AGF-sector, die iets met tomaten hebben, bij elkaar tijdens de eerste editie van het Global Tomato Congress in Rotterdam. Prominent mag daar als sponsor uiteraard niet ontbreken. Het is een congres georganiseerd door Fruitnet, die ieder jaar ook het Global Berry Congress met succes organiseert. Er zijn op drie podia meer dan 40 verschillende sprekers en uiteraard is er genoeg ruimte om te netwerken. Laat je bijpraten en inspireren.

Op dinsdag 26 november aanstaande komen alle belangrijke partijen uit de AGF-sector, die iets met tomaten hebben, bij elkaar tijdens de eerste editie van het Global Tomato Congress in Rotterdam. Prominent mag daar als sponsor uiteraard niet ontbreken. Het is een congres georganiseerd door Fruitnet, die ieder jaar ook het Global Berry Congress met succes organiseert. Er zijn op drie podia meer dan 40 verschillende sprekers en uiteraard is er genoeg ruimte om te netwerken.

Perry Dekkers, commercieel directeur van DOOR, is een van de sprekers en vertelt over onze 'challenge' om nog meer consumenten dagelijks te laten genieten van onze tomaten.

Laat je bijpraten en inspireren. Ben jij er ook bij? Kijk voor meer informatie op www.globaltomatocongress.com.

Activeer de shopper om tomaten te eten op verrassende momenten

Bijvoorbeeld bij het ontbijt. Benieuwd naar het positieve effect hiervan?