Tomato Times

Let's enjoy our tomatoes any time of the day

Samen staan we voor de uitdaging om bij consumenten meer tomatenmomenten te creëren. Meer genieten, meer vitamines en meer energie. Inspireer de shopper met gezonde en voedzame (tomaten)gerechten die in een handomdraai op tafel staan. Oftewel gezond gemak. Join our challenge!

Tomato Times diner

Bewust gezonde keuzes maken. Daar werden de 10 winnaars van de Tomato Times Challenge 2022 voor beloond. In samenwerking met voedingsdeskundige Manon organiseerden we het eerste Tomato Times diner in hippe rooftop restaurant DeDAKKAS in het centrum van Haarlem. En het was een feestje. Naast de toffe locatie en het geweldige weer, genoten de winnaars zichtbaar van de verrassende tomatengerechten. En voedingsdekundige Manon deelde ondertussen handige tips en eenvoudige eetwissel. Kijk je mee naar het verslag:

Voedingstips van Manon

Zoals je in de video hebt gezien ligt de focus van de challenge dit jaar op het maken van bewust gezonde keuzes. Met de Tomato Times campagne laten we, in samenwerking met Manon, zien hoe gezond, betaalbaar en eenvoudig gerechten met tomaten kunnen zijn. Met welke tip inspireer jij de shopper?

Recepten

In een handomdraai een gezond en voedzaam (tomaten) gerecht op tafel zetten? Je vindt hieronder drie heerlijke recepten ter inspiratie op de winkelvloer. Of bekijk hier al onze recepten.

Wat is jouw favoriete tomatenmoment op de dag?

Media

we are growers united®

Prominent is een productgroep binnen Coöperatie Growers United; de leden van telersvereniging Prominent zijn allen ook lid van Growers United. Deze organisatie is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van het product.

Tomato Times Challenge 2022

Onze partners