Eat me like a lollipop


Bereidingstijd: 20 - 30 minuten
Snack, voor 16 personen

Haal deze ingrediënten in huis

16 Kiss mini cherry - 100 ml gepekelde citroen mayonaise (halve gepekelde citroen - 100 gram mayonaise) - 50 gram sesam - komkommer cress / borage cress

Bereiding

Breng een pan met heet water aan de kook en zet een bak met ijswater (ijsblokjes + water) klaar. Snij de cherry tomaten in met een klein kruisje op de onderkant. Leg met een zeefje 16 kiss mini cherry tomaten in het kokende water, en kook 10 seconden. Haal de tomaatjes uit het koken water en leg ze meteen in het ijskoude water bad. Pel, als als alle tomaten gedaan zijn de velletjes eraf en marineer in de vijgen balsamico.

Maak gepekelde citroen mayonaise. Snij het vruchtvlees van de citroen helemaal weg zodat je alleen het schilletje overhoud. Snij het schilletje in kleine mini blokjes. Pureer de mayonaise met de kleine mini blokjes citroenschil. Doe de gepekelde citroen mayonaise in een spuitzak.

Prik de tomaten op de prikkers. Dip de tomaatjes voor de helft, in witte sesam. Leg een grote druppel citroen mayonaise op de tomaat. Leg een takje cress op de mayonaise.

Print deze pagina

Download receptfoto

Terug naar overzicht
Volg ons