Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.

Nieuws

 • datum 08 Dec 2016

  Areaal Prominent breidt uit: Red Harvest en J.A.M. van Marrewijk sluiten aan

  Tomatenkwekerij Red Harvest en Tuinbouwbedrijf J.A.M. van Marrewijk worden per 1 januari 2017 lid van telersvereniging Prominent. Door toetreding van deze twee nieuwe leden komt het totale areaal voor Prominent op ruim 360 hectare. Deze bundeling van activiteiten betekent voor Prominent een toename in het afzetvolume van 17% en een forse uitbreiding van de verpakkings- en sorteeractiviteiten.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 17 Nov 2016

  I say tomato you say terabyte: These tomatoes are being ripened by software.

  De tomaten van Prominent worden geteeld met behulp van software van GE Engineers. Hoe dit precies werkt, leest u op de volgende pagina en u kunt het zien in het bijbehorende filmpje.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 10 Oct 2016

  Arne van Aalst neemt afscheid van Prominent

  Arne van Aalst mocht zich afgelopen vrijdag verheugen in een grote opkomst tijdens zijn afscheidsreceptie, die gehouden werd in de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk. De reden voor deze receptie was dat Arne na 13 jaar Prominent gaat verlaten en een nieuwe uitdaging aangaat bij Koppert Biological Systems.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 10 Nov 2016

  Arne van Aalst: het allerbeste

  In de nieuwsbrief van oktober heeft Arne van Aalst zijn laatste column geschreven.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 10 Nov 2016

  Ivette Ouweleen: kies voor duidelijke navigatie in schap

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 26 Sep 2016

  Sponsors steunen FETFit

  Het jeugdeducatieprogramma FETfit van Coöperatie DOOR is zeer succesvol. Door dit programma laten telers kinderen uit groep 7 en 8 op een speelse manier kennis maken met de tuinbouw. Op de fiets bezoeken de kinderen een aantal kassen, waar ze uitleg krijgen hoe groenten, planten en bloemen groeien en hoe belangrijk gezonde voeding voor ze is.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 07 Sep 2016

  Wij hebben 3 nieuwe vacatures!

  Wij zoeken per direct een Medewerker Technische Dienst, Medewerker Inslag en Supervisor.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 01 Sep 2016

  Prominent gaat telen in China

  Telersvereniging Prominent heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met een Chinese delegatie afkomstig uit de provincie Hainan. Prominent heeft al enkele jaren een goede partnership met een lokale investeerder en de overheid op het eiland in de Zuid-Chinese Zee. Met de ondertekening van dit initiatief wordt de samenwerking naar een hoger plan getild.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 17 Aug 2016

  Algemeen Directeur Arne van Aalst verlaat Prominent

  Arne van Aalst, algemeen directeur van telersvereniging Prominent, zal per 1 november vertrekken bij Prominent. Vanaf 2003 is Arne werkzaam geweest bij de telersvereniging.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 07 Jul 2016

  Prominent leden telen duurzamer door inkoop vloeibare CO2

  Telers van Prominent trostomaten zijn gestart met de inkoop van vloeibare CO2 met het ‘Green origin’ label. Schone CO2 afkomstig van een gassenleverancier uit de Botlek. Door deze duurzame oplossing is het voor de telers niet meer nodig om de WKK of ketel alleen voor het opwekken van CO2 aan te zetten op de momenten dat er geen warmte- en/of elektriciteitsvraag is.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons