Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.

Nieuws

 • datum 02 Jul 2015

  Tomaat in koelkast gaat ten koste van smaak

  Het is nu ook wetenschappelijk bewezen: tomaten in de koelkast bewaren leidt tot een afname van belangrijke aromastoffen en maakt ze minder lekker. Dat blijkt uit een studie van Wageningen UR.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 01 Nov 2018

  Telers groeien door

  Retailers goed blijven bedienen met een breed assortiment tomaten en duurzaam geteeld. Dat is in het kort de toekomststrategie van Prominent tomaten. Prominenttelers realiseren die toekomst door onder andere hun bedrijfsgrootte toekomstbestendig te maken. Het is aan de teler zelf om hiervoor een route te kiezen die het beste bij zijn ondernemerschap past.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 16 Jun 2016

  Coƶperatie DOOR omarmt FETfit

  Het FETfit jeugdeducatieprogramma, waarbij kinderen uit groep 7 en 8 op een speelse manier kennis maken met de tuinbouw, wordt binnen Coƶperatie DOOR niet meer alleen door Prominent ondersteund. Ook de andere merken Purple Pride, Sweetpoint, Greenco, PapriCo en Green Diamonds zijn sinds kort betrokken bij het initiatief.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 12 Apr 2018

  Weten wat je verkoopt doet de verkoopkansen stijgen

  Snel schakelen is waar het tegenwoordig om draait. Persoonlijke klantrelaties tussen in- en verkoop verdwijnen vaker naar de achtergrond, waardoor de nadruk komt te liggen op de producten zelf. Het delen van de juiste productinformatie wordt daarom steeds belangrijker. Door specifieke eigenschappen en (verpakkings)mogelijkheden te benadrukken, zullen de verkoopkansen stijgen.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 23 Jun 2016

  WKK Prominent in film GE Jenbacher

  Ter gelegenheid van het event Mind & Machines Europe 2016 in Parijs, heeft GE Power and Water een film gemaakt over de wkk bij Prominent.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons