Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws.

Nieuws

 • datum 18 Apr 2018

  DOOR participant in World Horti Center

  Op woensdag 7 maart is het World Horti Center feestelijk geopend door Koningin Maxima. Het kennis- en innovatiecentrum in Honselersdijk biedt onderdak aan zowel onderwijsinstellingen als aan de circa 100 bedrijven die zich daar presenteren. DOOR Partners is daar één van. Als participant nemen we deel aan verschillende innovatieprojecten en we laten studenten zien hoe leuk het is om in de groentesector te werken.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 11 Apr 2018

  Prominent focust zich op millennial

  In de derde en laatste video uit de reeks geeft Prominent een inkijkje in het leven van Bella. Een meisje dat opgroeit in de stad. Geboren eind jaren ’90 en gevormd tot wie ze nu is aan het begin van het nieuwe millennium. “Millennials zoals Bella kiezen bewust voor een gezonde levensstijl. Het is één van de meest invloedrijkste generaties in de geschiedenis die op het punt staat om te bepalen hoe het geld wordt uitgegeven de komende jaren”, aldus marketing manager Wim van den Berg.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 21 Mar 2018

  Rudolph van Veen opent FETfit-seizoen 2018 als ambassadeur ‘Ga voor kleur’

  Dinsdag 20 maart is alweer het vijfde seizoen van FETfit gestart; het educatieprogramma dat kinderen op een speelse wijze gezonder leert leven. Speciaal voor de aftrap van het nieuwe seizoen werd de combinatiegroep 6/7 van basisschool Andreashof uit Kwintsheul in de keuken geassisteerd door Meesterkok Rudolph van Veen.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 26 Feb 2018

  Telers in Sirjansland realiseren een uniek duurzaam energieproject: besparing van aardgas en gebruik groene CO2

  DES B.V., bestaande uit VOF Prominent Grevelingen, DT van Noord tomaten en Van Duijn aubergines realiseert in Sirjansland een uniek duurzaam energie project. De toekomstige installatie zal bestaan uit een houtgestookte biomassacentrale met daaraan gekoppeld een CO2 afvanginstallatie voor de terugwinning van de CO2.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 05 Jul 2017

  Telersvereniging Prominent meldt zich aan bij collectief AWZI Nieuwe Waterweg

  De teeltbedrijven van Prominent, met locaties in het gebied van de AWZI Nieuwe Waterweg, hebben na een interne afweging van de alternatieven besloten zich aan te melden voor de collectieve waterzuivering bij AWZI Nieuwe Waterweg. De centrale oplossing biedt voordelen ten opzichte van individuele zuiveringsoplossingen en is voor het totale glastuinbouwgebied de meest robuuste variant, aldus Prominent.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 05 Feb 2018

  Rudolph van Veen en Tamara de Weijer promoten gezonde leefstijl bij DOOR op Fruit Logistica

  Tijdens de Fruit Logistica gebruiken chef-kok Rudolph van Veen en huisarts Tamara de Weijer de stand van DOOR als podium voor hun show rondom een gezonde leefstijl met groenten en fruit . Rudolph en Tamara zijn de ambassadeurs van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Dit driejarig actieplan is ingesteld om de consumptie van groenten en fruit te stimuleren. Tamara is een warm pleitbezorger, ook bij haar collega huisartsen, voor het vervangen van ‘pillen door paprika’s’ en andere versproducten. Rudolf bereidt samen met DOOR’s eigen culinair inspirator Larisse Buijze een gerecht bomvol kleur, smaak en vitaminen. Tamara de Weijer houdt ‘spreekuur’ over wat de ingrediënten betekenen voor je gezondheid. Wil je hier graag bij zijn? Loop dan donderdag 8 februari rond 10.30 uur langs op onze stand hal 1.2 stand A-16

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 25 Jan 2018

  Prominent 2.0: Toekomstproof met strategie ‘van vereniging naar onderneming’

  Met Prominent 2.0 werkt de telersvereniging aan een strategie waarbij de vereniging wordt omgevormd naar een onderneming. “Dit is nodig voor het behoud van een goede positie van de bedrijven van de leden voor de komende tien jaar”; aldus Jack Groenewegen, voorzitter van telersvereniging Prominent. “Met Prominent 2.0 willen de bedrijven klaar zijn voor de toekomst en dus ook met een schaalgrootte die nodig is om de retail goed te kunnen blijven bedienen van een breed assortiment tomaten.”

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 10 Jan 2018

  Continuïteit door duurzame groei voor DOOR

  De merken van DOOR - Paprico, SweetPoint, Green Diamonds, Purple Pride en Prominent zetten de komende jaren in op duurzame groei. Aldus Jan Opschoor, directeur van DOOR, die tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 4 januari de ambities voor de komende jaren presenteerde. “We kijken terug op een positief jaar met goede bedrijfsresultaten. De komende jaren versterken we onze positie voor continuïteit door duurzame groei. Dit doen we met drie pijlers: groei in aanbod, verdere verduurzaming van de teelt en versterken van de marktpositie van onze merken Prominent, Green Diamonds, Purple Pride, Paprico en Sweetpoint. “

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 22 Nov 2017

  Maak kennis met Laurens en zijn ideale start van de dag

  In de tweede video uit de campagne van Prominent tomaten, staat Laurens centraal. Laurens is ondernemer en heeft een druk bestaan. Om te ontspannen gaat hij het liefst vroeg in de ochtend hardlopen in het natuurgebied vlakbij zijn huis. Even naar buiten, rust aan z’n hoofd. Laurens voelt zich graag vitaal en probeert zo gezond mogelijk te eten.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 08 Nov 2017

  Succesvol FETfit-seizoen door inzet vrijwilligers

  FETfit heeft er weer een mooi seizoen op zitten. Dit jaar bezochten maar liefst 42 klassen met leerlingen uit groep 7 en 8 de Westlandse kassen. Donderdag 26 oktober werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Want zonder de inzet van deze vrijwilligers, kan het programma niet draaien. Stuwende kracht hierachter is Prominentteler Roel de Bakker, eigenaar van Jeugd Bakkie Fietsen. Ook hij werd bedankt voor zijn tomeloze inzet en enthousiasme.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons