Blogs

Prominent inspireert in ‘Tasty room’

Waar anders dan bij de bron beleef je de tomaat op z’n best? Veel mensen hebben het al mogen ervaren. In de ‘Tasty room’ van Prominent worden alle zintuigen geprikkeld. “Na een rondgang door de kwekerij aan de Groeneweg in ’s-Gravenzande, is het tijd om in de ‘Tasty room’ de tomaat in het schap én op het bord te beleven,” vertelt marketing manager Wim van den Berg.

In- en verkopers in de AGF-branche of mensen in dienst van een supermarktketen hebben vaak bomvolle agenda’s door dagelijkse beslommeringen of vergaderingen op kantoor. “Onlangs nam Prominent/DOOR Partners een ruimte in gebruik om hen even uit die mindset te halen. En samen het meest ideale schap samen te stellen, tomaten te proeven en hierover met elkaar in gesprek te gaan.”

Meest ideale schap
“Door samen met je partners tot de juiste categorie strategie te komen, behalen alle partijen meer rendement,” aldus Wim. “Daarom delen we graag onze visie over het meest ideale groenteschap met onze klanten. Of presenteren we een schap op maat dat het beste past bij een bepaalde formule.” En even aanschuiven aan tafel en letterlijk plaatsnemen op de stoel van de consument. Ook dat kan in de ‘Tasty room’. “Onze chefkoks bereiden heerlijke gerechten voor van bijzondere combinaties met onze tomaten, recepten die terug te vinden zijn in onze receptwaaier.”

A tasty match
Het aanbod producten, maar ook de manier waarop gerechten bereid kunnen worden is enorm divers. “De hoogste tijd om retailers en consumenten een handje te helpen,” vertelt Wim. “Voor het merk Prominent introduceerden wij dit seizoen de receptenwaaier ‘A tasty match’. Het delen van recepten is niet nieuw, maar de reeks aan unieke combinaties van ingrediënten met trostomaten wel. Dit inspireert en helpt de consument keuzes te maken welke ingrediënten zij moeten kopen om eenvoudig een heerlijk gerecht te bereiden. Maar ook voor de retailer is de receptenwaaier een handig hulpmiddel. Het geeft nieuwe inzichten in de categorie en levert goede ideeën op voor promoties en proeverijen op de winkelvloer.”

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over Prominent op www.prominent-tomatoes.nl of neem contact op met Wim van den Berg via w.vandenberg@doorpartners.nl. Lekkere recepten met Prominent trostomaten zijn te vinden op http://m.prominent-tomatoes.nl.

Fotobijschrift: Chefkoks bereiden gerechten voor van bijzondere combinaties met tomaten.

De verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van Prominent tomaten verlopen via DOOR Partners B.V. Deze verkoopdochter maakt onderdeel uit van coöperatie DOOR U.A.

Terug naar blogs

Vorige artikelen

 • datum 25 Jun 2015

  Tomaat sluit verrassende vriendschappen

  Voor ons staat groente aan de basis van een gezonde en makkelijke maaltijd. Maar hoe vaak combineer jij groente met fruit in één gerecht? Het levert een ware smaakexplosie op, met de tomaat als verbindende factor. Een tomaat is namelijk fruitig én hartig tegelijk. Qua sap evenaart de tomaat de meloen. Typerend zijn de eigenschappen friszoet en sappig, waardoor de tomaat een fruitig karakter heeft. Maar wat doet de tomaat dan op de groenteafdeling?

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 13 May 2015

  Ben jij in de stemming voor tomaat?

  De consument heeft in de supermarkt keuze genoeg. En prikkels in de media zoals commercials op TV of kookvideo’s op YouTube hebben allemaal invloed op de samenstelling van onze maaltijden. Maar dan moet wel net je pet ernaar staan. Ben jij al in de stemming om over die familiebrunch na te denken? Of staat er eerst een etentje met vrienden op de agenda waarvoor je je wilt uitsloven. Kortom, je gemoedstoestand heeft wel degelijk invloed op de inkopen die je doet.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons