Blogs

Onze Kids Food Challenge 2019 smaakt naar meer!

Wat is er leuker dan samen met je moeder of vader in de keuken staan? Samen meedoen aan de Prominent Kids Food Challenge 2019. Afgelopen maand vond de eerste editie van deze kookwedstijd plaats en het resultaat smaakt, zowel voor Prominent als onze partners, zeker naar meer!

Robin gekroond tot Groenteheld 2019

In de finale, die werd gepresenteerd door Klaas van Kruistrum van Zapplive, streden negen jonge deelnemers om de titel Groenteheld 2019. Robin ging er uiteindelijk met de beker vandoor omdat de vakjury – bestaande uit Big Green Egg-meesterchef Michel Lambermon en kinderkookboekenschrijver Laura Emmelkamp – haar gezonde snack en griezelpizza niet alleen het allerleukst, maar ook het allerlekkerst vond.

Gezonde keuzes: jong geleerd is oud gedaan '

Waarom organiseert Prominent een kookwedstrijd voor jonge chefs? Omdat samen koken niet alleen hartstikke leuk is, maar ook kan inspireren om vaker gezonde gerechten op tafel te toveren. Het enthousiasme van kinderen kan ouders over de streep trekken om vaker verse producten te gebruiken. En jong geleerd is oud gedaan. Wanneer kinderen nu ervaren dat gezond koken leuk en lekker is, zullen zij ook in de toekomst vaker voor gezonde producten kiezen.

De veelzijdige trostomaat, een smakelijke keuze

Tijdens de Prominent Kids Food Challenge was de vakjury onder de indruk van het hoge niveau van de verschillende gerechten en vernieuwende ideeën. Plezier en creativiteit in de keuken zorgen voor een beter ontwikkeld smakenpalet. Met evenementen als deze probeert Prominent jonge ambassadeurs te creëren die anderen inspireren om zelf aan de slag te gaan met verse producten. En de veelzijdige tomaat mag natuurlijk op geen enkel boodschappenlijstje ontbreken.

Prominent heeft nu de smaak te pakken

Na het ongekende succes van deze eerste editie, heeft Prominent de smaak te pakken. In de toekomst zullen wij naast de Kids Food Challenge, ook andere events organiseren waarbij nieuwe doelgroepen worden geïnspireerd om verse producten te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een Vegan Food Challenge. Samen met de juiste partners wil Prominent zoveel mogelijk consumenten aansporen om zelf aan de slag te gaan en vooral veel plezier te hebben tijdens het koken.

Bekijk hier de aftermovie van de Kids Food Challenge 2019

DOOR Partners / Prominent heeft de smaak te pakken. En u? Wilt u meer weten over onze producten en productontwikkeling? Neem gerust contact op met Wim van den Berg van DOOR Partners / Prominent: w.vandenberg@doorpartners.nl of +31 (0)6 5756 4346.

De verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van Prominent tomaten verlopen via DOOR Partners B.V. Deze verkoopdochter maakt onderdeel uit van coöperatie DOOR U.A.

Terug naar blogs

Vorige artikelen

 • datum 26 Jun 2019

  Wie snack zegt, zegt snacktomaat!

  Op de fiets naar het werk of in de trein naar huis, achter de computer op kantoor of voor de televisie thuis; er wordt steeds meer gesnackt. Waar vroeger drie maaltijden de standaard was, kennen we tegenwoordig meerdere eetmomenten per dag. Welke tussendoortjes kiezen consumenten en wat maakt de snacktomaat zo populair?

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 08 May 2019

  Van exclusief nicheproduct naar leveren in bulk

  Wat heeft doorgaans de voorkeur; versproducten leveren in bulk of met exclusieve producten specifieke markten bedienen? Beide opties bieden voordelen, zoals een grote afzetmarkt door bulklevering of een toonaangevende positie door unieke producten. Maar wat als we beide opties combineren? Dat we bijzondere producten in bulk gaan aanbieden, waardoor een groter publiek kan worden bereikt? Dan hebben we een win-win situatie te pakken!

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons