Blogs

Kids Food Challenge 2020: gezond en gezellig

Wie doet er mee met de Kids Food Challenge 2020? Waar de finale vorig werd georganiseerd in de Kookfabriek in Utrecht, stimuleren we jonge deelnemers nu om thuis aan de slag te gaan. Want wat is er leuker dan samen in de keuken staan? Misschien wel samen genieten van leuke en lekkere gerechten. Prominent daagt alle kinderen uit om met gezonde ingrediënten een heleboel gezelligheid op tafel te toveren!

Kinderen geven het goede en gezonde voorbeeld

Jong geleerd is oud gedaan. Wie al jong met plezier in de keuken bezig is heeft daar later profijt van. Ook ouders raken geïnspireerd door de creativiteit waarmee kinderen hun eigen gerechten creëren. In plaats van standaard recepten te volgen worden er nieuwe smaken en kleuren gecombineerd. Door hen de vrijheid te geven, leren kinderen – en hun ouders – dat gezond eten ook leuk en lekker kan zijn.

De veelzijdige tomaat zit boordevol vitaminen

Wie zegt dat tomaten alleen in een soep, salade of (pasta)saus kunnen worden gebruikt? Tomaten zijn door hun veelzijdigheid overal in te verwerken: van smakelijke smoothies, tot perfecte pizza’s en leuke lollypops. Die laatste leert de winnaar van de Kids Food Challenge maken tijdens een echte masterclass. Alle tomaten op een stokje! Wist u dat tomaten ook nog eens boordevol vitaminen zitten? Zo draagt elke hap bij aan een goede gezondheid.

Weet wat je eet, waar komen de producten vandaan?

Ter promotie van de Kids Food Challenge heeft Prominent verschillende kistjes vol gezonde groenten bezorgd. Om te laten zien dat tomaten niet in de supermarkt groeien, hebben we er ook nog een tomatenplantje bij gedaan. Kinderen worden uitgedaagd om met tomaten iets lekkers te creëren. Om kans te maken op mooie prijzen delen zij hun culinaire creaties op sociale media met de hashtag #kidsfoodchallenge en taggen ze naast hun vriendjes ook @we_love_tomatoes.

DOOR Partners / Prominent houdt wel van een gezonde uitdaging. U toch ook? Promoot onze Kids Food Challenge 2020 en neem contact op met Wim van den Berg van DOOR Partners / Prominent: w.vandenberg@doorpartners.nl of +31 (0)6 5756 4346.

De verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van Prominent tomaten verlopen via DOOR Partners B.V. Deze verkoopdochter maakt onderdeel uit van coöperatie DOOR U.A.

Terug naar blogs

Vorige artikelen

 • datum 29 Apr 2020

  Hoe beïnvloedt de coronacrisis ons koopgedrag?

  Nu de wereldeconomie afstevent op een recessie daalt het consumentenvertrouwen. Door een onzekere toekomst gaan consumenten meer besparen. Ook op de dagelijkse boodschappen. Hoe beïnvloedt de coronacrisis hun koopgedrag? En welke nieuwe trends zullen het retaillandschap blijvend veranderen?

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 25 Mar 2020

  COVID-19 vraagt om een gezonde aanpak

  Om weerstand te bieden aan COVID-19 is een goede basisgezondheid cruciaal. Je hebt daar zelf invloed op door de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Welke producten kies je?

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons