Kids Food Challenge

Ben jij gek op koken? En hou jij wel van een uitdaging? Dan mag je de Kids Food Challenge 2020 niet missen! Vorig jaar vond de spannende finale plaats bij de Kookfabriek in Utrecht. Dit jaar blijven we liever thuis en dagen we alle kinderen in Nederland uit om in hun eigen keuken kans te maken op de titel 'Groenteheld van 2020'!

Bekijk hier de oproep van Big Green Egg chef Michel Lambermon en oud-winnares Robin:

Lees snel verder, want er zijn leuke prijzen te winnen!

Wat moet je doen?

  • Stap 1: Maak thuis een lekker en verrassend gerecht met tomaten. Je mag hier natuurlijk ook andere groente aan toevoegen. Rauw, uit de oven, op de Big Green Egg of een andere toffe bereiding. Verras ons met je creativiteit.
  • Stap 2: Deel foto's van je challenge via Instagram of Facebook, tag Prominent en minstens 1 ander persoon in je bericht. Daag hiermee een vriendje, vriendinnetje, familielid, buurmeisje, meester of juf uit.
  • Stap 3: Vergeet ook niet de hashtag #kidsfoodchallenge erbij te zetten, want dan maak je kans op leuke prijzen. De hoofdprijs is een masterclass tomaten lollypops maken. Zet hem op!

Nog een tip. Verras je oma of beste vriend(innet)je die je al die tijd gemist hebt, met je heerlijke creatie. Zo maak je iemand (op gepaste afstand) blij en kun je er samen van genieten. Uiteraard is het ook leuk om die beelden te delen via social media.

Wat kun je winnen?

Iedere week verloten we via onze social media kanalen leuke prijzen. En wanneer de challenge op z'n einde loopt, wint het meest originele gerecht een Masterclass met chef Micky.

Op zoek naar inspiratie?
Op onze website vind je verschillende gerechten met tomaat. Op zoek naar inspiratie? Ga dan naar www.prominent-tomatoes.nl/nl/de-tomaat/gerechten

Volg ons op Instagram (@we_love_tomatoes) en Facebook (facebook.com/prominent.tomatoes/). Misschien komt jouw gerecht hier ook voorbij en ben jij een van de winnaars. Veel plezier!

Volg ons