Nieuws

Telers groeien door, update september 2018

Retailers goed blijven bedienen met een breed assortiment tomaten en duurzaam geteeld. Dat is in het kort de toekomststrategie van Prominent tomaten. Prominenttelers realiseren die toekomst door onder andere hun bedrijfsgrootte toekomstbestendig te maken. Het is aan de teler zelf om hiervoor een route te kiezen die het beste bij zijn ondernemerschap past.

EVEN DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN OP EEN RIJ

  • Schenkeveld en Kwekerij de Kabel gaan na jarenlange intensieve samenwerking vanaf 1 januari 2019 als één organisatie door.
  • Kwekerij Dukker en Zwinkels Tomaten (’s-Gravenzande) gaan vanaf 1 januari 2019 samen verder. Hier is ook sprake van een ‘natural fit’ tussen de ondernemers en een vertrouwensband die is opgebouwd binnen telersvereniging Prominent.
  • En sinds 1 juli zijn de drie telers van Mondial Group aangesloten bij Prominent. Samenwerking is een must voor een toekomstbestendige tuinbouw, aldus de drie telers.

Coöperatie DOOR zorgt voor de verkoop en marketing voor 29 Prominenttelers, zodat de teler zich volledig op zijn teelt en de ontwikkeling van zijn bedrijf kan richten.

Fotocredits: deproefschuur.com

Terug naar nieuws
Volg ons