Salad on a stick

Haal deze ingrediënten in huis

1 tros Bliss mini pruimtomaten - bladsla of erwtenscheuten - 250 g witte of groene asperges, geschild – bieslook (fijngesneden) - olijfolie - peper en zout

Bereiding

Zet de asperges op het vuur in een pan met heet water en draai het vuur uit zodra het water kookt. Laat de asperges 10 min. rusten in het warme water. Haal de asperges uit de pan en spoel ze koud onder de kraan. Snij ze in drie gelijke stukken en marineer met een beetje olijfolie, bieslook, peper en zout. Snij de tomaatjes door de helft en prik een helft op een stokje. Prik daarna een stukje asperges op de prikker. Garneer met bladsla of erwtenscheuten. 

Variatiesuggestie

Tip: wil je een grotere spies maken prik dan nog een keer een halve tomaat, stukje asperge en een beetje bladsla aan de prikker.