Pinchos


Bereidingstijd: 15-20
Tapas, voor 4 personen

Haal deze ingrediƫnten in huis

10 cherry pruimtomaat - 250 g gerookte makreel filet - 4 el mayonaise - gerookt paprikapoeder - cornichons, kleine augurkjes - 1 afgebakken stokbrood - 1 citroen, rasp - peper - prikkers

Bereiding

Snij het stokbrood in schuine plakjes. Haal het vel van de gerookte makreel. Trek met een vork de filets uit elkaar in fijne draadjes. Maak de citroenmayonaise door de mayonaise te mengen met de rasp van 1 citroen en breng op smaak met peper. Snij de tomaten in horizontale plakjes en laat bij het laatste stukje het kroontje zitten. Beleg de plakjes stokbrood met de gesneden tomaat, gerookte makreel en een cornichon. Leg het kroontje op de makreel en prik er een prikkertje door. Maak het af met een mespuntje gerookt paprikapoeder.

Print deze pagina

Download receptfoto

Terug naar overzicht
Volg ons