Pincho Perfect

  • Bereidingstijd: 20-25 minuten
  • Borrelhap, voor 6 personen
  • Classico

Haal deze ingrediënten in huis

1 tros Classico tomaten middelgroot - 1 afgebakken stokbrood - 125 g Manchego of Parmezaanse kaas - 12 plakjes gedroogde Parma- of Serranoham - bosje basilicum - olijfolie - peper en zout - prikkertjes

Bereiding

Verwarm de oven op 200 °C. Snij het stokbrood in schuine dikke plakken en besprenkel met olijfolie. Bak de stukjes brood in de oven voor 5 min. goudbruin. Snij de tomaten in dunne plakjes en breng op smaak met peper en zout. Leg twee plakjes tomaat op de stokbroodjes. Rasp dunne plakjes kaas met een kaasschaaf. Garneer de Pincho met basilicumblaadjes, kaas en gedroogde ham. En prik tot slot een prikkertje in het stokbroodje want dan pas is het een echte Pincho.