Grillen van tros tomaten


Bereidingstijd: 45 minuten
Hoofdgerecht, voor 4 personen

Haal deze ingrediënten in huis

2 trossen mini cherry trostomaten - 4 doradefilets - 600 g spinazie - 1 teen knoflook - 1 ui - olijfolie - peper - zout

Bereiding

Laat de tomaten aan de tros zitten. Verwarm de oven op de grilstand. Leg de doradefilets op de bakplaat met de huid aan de bovenzijde, samen met de tomaten aan de tros. Besprenkel beiden olijfolie en bestrooi met zout. De filets zijn gaar wanneer de eiwitten stollen op de vleeskant van de vis. Maak de ui schoon en snipper deze samen met knoflook. Wok de ui en knoflook in olijfolie totdat deze glazig zijn. Hak de basilicum fijn en voeg deze samen met de spinazie toe. Breng het geheel uiteindelijk op smaak met peper en zout.

Print deze pagina

Download receptfoto

Terug naar overzicht
Volg ons