Dit is zijn ideale start van de dag

Inspiratie & tips

This is Laurens

Laurens is ondernemer en heeft een druk bestaan. Om te ontspannen gaat hij het liefst vroeg in de ochtend hardlopen in het natuurgebied vlakbij zijn huis. Even naar buiten, rust aan z’n hoofd. Laurens voelt zich vitaal en probeert zo gezond mogelijk te eten.

Voor Laurens is onze cocktailtomaat perfect. Waarom? Deze compacte trostomaat heeft een heerlijk sappige bite en is zoet van smaak. Een tomaat die perfect past in een salade of gesneden voor op brood. Bekijk de video en zie hoe Laurens zijn dag het liefst begint.

Ideale start van de dag
Onze cocktailtomaat sluit goed aan op de wensen van Laurens. Voor hem is een snee brood met avocado en tomaat dé ideale start van de dag. Het is belangrijk om het juiste assortiment voor de juiste shopper te leveren. Benieuwd naar onze visie binnen retail? Neem dan contact met ons op.

Terug naar inspiratie

Bekijk ook

 • datum 01 Nov 2017

  This is Femke

  Femke is moeder van kleine Sam. Ze vindt het belangrijk om goed voor haar gezin te zorgen en kiest voor gezonde voeding. Samen met haar familie geniet ze graag van eenvoudige gerechten met een heerlijke smaak. Voor Femke is onze trostomaat perfect. Waarom? Omdat deze heerlijk zijn voor in bijvoorbeeld soepen of pastasauzen. En daarmee staat er heel gemakkelijk een smakelijke maaltijd op tafel voor het hele gezin.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • This is Bella

  Bella is opgegroeid in de stad. Met vrienden komt ze graag samen in het café van haar ouders. Aan het einde van de dag, soms wel twee tot drie keer per week. Het is altijd gezellig en fijn om verhalen te delen. Of juist even achterover te zitten en te genieten van wat er om je heen gebeurt. Daar wordt Bella gelukkig van.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons