This is Femke. She knows what’s best for her family.

Inspiratie & tips

This is Femke

This is Femke. She knows what’s best for her family.

Femke is moeder van kleine Sam. Ze vindt het belangrijk om goed voor haar gezin te zorgen en kiest voor gezonde voeding. Samen met haar familie geniet ze graag van eenvoudige gerechten met een heerlijke smaak. Voor Femke is onze trostomaat perfect. Waarom? Omdat deze heerlijk zijn voor in bijvoorbeeld soepen of pastasauzen. En daarmee staat er heel gemakkelijk een smakelijke maaltijd op tafel voor het hele gezin.

Wij snappen onze shoppers
Welk gedrag vertoont Femke als shopper en waarom? Shopper-inzichten die zorgen voor een betere experience en een optimaal verkoopresultaat, voor zowel retailer als leverancier. Bekijk de video en zie wat Femke‘s favoriete tomaat is.

Terug naar inspiratie

Bekijk ook

 • datum 22 Nov 2017

  This is Laurens

  Laurens is ondernemer en heeft een druk bestaan. Om te ontspannen gaat hij het liefst vroeg in de ochtend hardlopen in het natuurgebied vlakbij zijn huis. Even naar buiten, rust aan z’n hoofd. Laurens voelt zich vitaal en probeert zo gezond mogelijk te eten.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • This is Bella

  Bella is opgegroeid in de stad. Met vrienden komt ze graag samen in het café van haar ouders. Aan het einde van de dag, soms wel twee tot drie keer per week. Het is altijd gezellig en fijn om verhalen te delen. Of juist even achterover te zitten en te genieten van wat er om je heen gebeurt. Daar wordt Bella gelukkig van.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons