Sponsors steunen FETFit

26 Sep 2016

Het jeugdeducatieprogramma FETfit van Coöperatie DOOR is zeer succesvol. Door dit programma laten telers kinderen uit groep 7 en 8 op een speelse manier kennis maken met de tuinbouw. Op de fiets bezoeken de kinderen een aantal kassen, waar ze uitleg krijgen hoe groenten, planten en bloemen groeien en hoe belangrijk gezonde voeding voor ze is.

Nieuwe sponsors
Met het huidige budget was er per seizoen plaats voor maximaal 30 klassen. Om het educatieprogramma uit te kunnen breiden, is FETfit actief op zoek gegaan naar sponsors. En met succes! Vanaf nu ondersteunen Flynth Adviseurs & Accountants, De Jong Verpakking, Grodan Group, Koppert BV, Vreugdenhil Transport, Beekenkamp Plants BV en Plantenkwekerij Vreugdenhil dit initiatief.

Sponsorbijeenkomst
Voor de bedrijven die het educatieprogramma FETfit sponsoren, was er donderdag 15 september een bijeenkomst georganiseerd. De sponsors werden ontvangen op locatie De Bakker Westland in Kwintsheul. Na een presentatie waarbij het educatieprogramma werd toegelicht, stapte iedereen op de fiets voorzien van hun eigen bedrijfslogo. Ze reden dezelfde route als de kinderen en bezochten diverse kwekerijen. De avond werd afgesloten met een heerlijke BBQ. “Wij zijn natuurlijk erg blij met deze sponsors, maar nieuwe sponsors zijn natuurlijk van harte welkom”, aldus Mariëlle van den Berg van FETfit.

Interesse als sponsor?
Dankzij sponsors kan het programma tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden aan basisscholen in Den Haag, Westland, regio Delft en Rotterdam. FETfit is nog op zoek naar nieuwe sponsors. Wilt u ook het FETfit programma steunen? Neem dan contact op via marielle@dcprominent.nl en bekijk het online schoolbord programma op www.fetfit.nl

Interesse als school?
Scholen die interesse hebben om deel te nemen aan het FETfit educatieprogramma, kunnen ook voor meer informatie naar de website www.fetfit.nl. Graag tot ziens bij onze kwekers in de kas!

Activeer de shopper om tomaten te eten op verrassende momenten

Bijvoorbeeld bij het ontbijt. Benieuwd naar het positieve effect hiervan?