Shopper centraal in nieuwe campagne Prominent

02 Nov 2017

Prominent Tomaten investeert in shopper marketing en lanceert een reeks van video’s waar de eindgebruiker centraal staat. “Met shopper marketing verbeteren we de shopper experience en optimaliseren we de verkoopresultaten voor zowel leverancier als retailer”, aldus marketing manager Wim van den Berg. “In de nieuwste film draait het om Femke. Zij is moeder en kiest voor gezonde voeding voor haar gezin.”

Prominent Tomaten investeert in shopper marketing en lanceert een reeks van video’s waar de eindgebruiker centraal staat. “Met shopper marketing verbeteren we de shopper experience en optimaliseren we de verkoopresultaten voor zowel leverancier als retailer”, aldus marketing manager Wim van den Berg. “In de nieuwste film draait het om Femke. Zij is moeder en kiest voor gezonde voeding voor haar gezin.

“Wanneer je je marketingstrategie bepaalt, is het van cruciaal belang om te weten wie de eindgebruiker is van jouw product. Welk gedrag hij of zij vertoont en waarom? Op basis van shopper- en consumenteninzichten bieden wij het juiste product om het hart van de consument te winnen.”

This is Femke
Voor Femke is de trostomaat ideaal. Waarom? Omdat deze heerlijk zijn voor in bijvoorbeeld soepen of pastasauzen. En daarmee zet Femke gemakkelijk een smakelijke maaltijd op tafel. “Iedere doelgroep heeft zijn eigen specifieke behoefte. We willen het juiste product aanbieden, dus ook voor Femke.”

Ga naar http://www.prominent-tomatoes.nl/nl/het-ingredient/campagnes/this-is-femke/ en bekijk de nieuwste video.

Activeer de shopper om tomaten te eten op verrassende momenten

Bijvoorbeeld bij het ontbijt. Benieuwd naar het positieve effect hiervan?