Nieuws

Prominent organiseert Kids Food Challenge

Zondag 7 juli organiseert Prominent een Kids food challenge voor kinderen in de leeftijd 9-11 jaar oud in de Kookfabriek in Utrecht. Klaas van Kruistum(NPO/Zapp live) presenteert de wedstrijd waarbij basisschoolleerlingen samen met een (groot)ouder de keuken in gaan. Jong en oud ervaren zo samen dat het bereiden en eten van groenten niet alleen gezond, maar ook leuk en lekker is. Ze leren te variëren met groenten, nieuwe gebruiksmomenten kennen en het stimuleert ouders en kinderen om meer met tomaten te koken. Prominent zoekt met de challenge een breed bereik in Nederland. Big Green Egg zorgt, als partner van de challenge, voor de werving van jonge groentehelden onder hun grote groep trouwe volgers en kookliefhebbers.

Meedoen aan de Kids food challenge

Prominent vraagt de kinderen om thuis - samen met een (groot)ouder - alvast iets lekkers en creatiefs met groenten te maken voor de lunch, een tussendoortje of de stevige trek. Hiermee dingen zij mee naar één van de 14 finaleplaatsen van de Kids Food Challenge op zondag 7 juli. In de Kookfabriek waant elke mini-kok zich een chef dankzij de professionele faciliteiten, inclusief een Big Green Egg per kok. Plezier staat deze middag voorop. Enige ervaring met koken op een Green Big Egg door een van de ‘teamleden’ is wel een vereiste voor deelname aan de finale.

Prijzen voor de winnaar

Prominent is initiatiefnemer en organiseert de Kids Food Challenge in 2019. Er is een Big Green Egg MiniMax voor de winnaar en Prominent zorgt voor genoeg snoeptomaatjes voor de hele klas.

Terug naar nieuws
Volg ons