Nieuws

Nieuw: Vintage & The Chef

Een tomaat is niet zomaar een tomaat. Ieder soort heeft zijn eigen kenmerken, smaak en toepassingsmogelijkheden. Onlangs introduceerden wij twee nieuwe segmenten; de Vintage vleestomaat en The Chef pruimtomaat. Met die laatste is iets bijzonders aan de hand. Chefkok Leonard Elenbaas vertelt je waarom…

The Chef: Praktisch voor horeca
“Op het oog lijkt het een gewone pruimtomaat. Maar wanneer je The Chef opensnijdt merk je direct dat de tomaat een hele stevige textuur heeft en dat het sap er niet uitloopt. Dat kan heel functioneel zijn voor bepaalde bereidingen. Denk aan het snijden van blokjes, of plakjes voor op brood”, aldus Leonard. “Maar ook de smaak heeft mij positief verrast. The Chef pruimtomaat is een echte smaakmaker in de tapenade en in de saus. Tenslotte nog een pluspunt: bij warme gerechten blijft de structuur van de tomaat behouden. Ik ben enthousiast!”

Vintage vleestomaat
Ook de Vintage vleestomaat heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Het vruchtvlees van de tomaat is fris en stevig van textuur. Daarbij geeft de geribde vorm de tomaat een karakteristieke uitstraling. De aromatische Vintage vleestomaat is uitstekend te gebruiken in warme gerechten, maar ook in de salsa of op brood.

Wil je het zelf ervaren? En klanten overtuigen? Neem dan contact op met afdeling verkoop.

Pluspunten The Chef

  • Stevige textuur, perfect voor plakjes
  • Sap loopt er niet uit
  • Smaakmaker in tapenade en saus

Pluspunten Vintage

  • Mooi geribte tomaat
  • Fris vruchtvlees
  • Aromatisch

Terug naar nieuws
Volg ons