Nieuws

Arne van Aalst neemt afscheid van Prominent

Arne van Aalst mocht zich afgelopen vrijdag verheugen in een grote opkomst tijdens zijn afscheidsreceptie, die gehouden werd in de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk. De reden voor deze receptie was dat Arne na 13 jaar Prominent gaat verlaten en een nieuwe uitdaging aangaat bij Koppert Biological Systems.

Onder de aanwezigen bevonden zich veel relaties uit de AGF-sector, maar natuurlijk ook alle Prominentleden, medewerkers, directie- en bestuursleden.

De middag begon met een officieel gedeelte, waarbij werd teruggeblikt door Jan van der Voort (oud voorzitter Prominent), Arie Kruithof (lid Raad van Advies) en Jack Groenewegen (huidige voorzitter Prominent). Daarbij ontving Arne het “Prominent speldje” en een mooi persoonlijk cadeau uit handen van Margreet van den Bos, financieel directeur Prominent. Natuurlijk werd zijn echtgenote Jacqueline ook in het zonnetje gezet.

Na de speech van Arne zelf, volgde een spetterend optreden van Rob & Carlo. Speciaal voor Arne was er door enkele Prominenttelers een tekst gemaakt op een bestaand nummer van Rob & Carlo. “Heel erg leuk dat ze dat voor mij gedaan hebben”, aldus Van Aalst. De aanwezigen konden na dit muzikaal optreden nog lang bijpraten onder het genot van een hapje en drankje.

De directie en het bestuur van Prominent wensen Arne heel veel succes in zijn nieuwe uitdaging als Sales Director bij Koppert Biological Systeems.

Terug naar nieuws
Volg ons