Korianderhummus met feta en tomaat


Vegetarisch bijgerecht, voor 6 - 8 personen

Haal deze ingrediƫnten in huis

200 g hummus - 2 el volle yoghurt - 200 g feta, verkruimeld - 8 trostomaten - 1 bos koriander - handvol slabladeren - brood om te dippen - leeg jampotje

Bereiding

Snijd de helft van de koriander fijn en meng met de hummus. Meng de yoghurt met een vork door de verkruimelde feta. Snijd de trostomaten in plakken, in reepjes en vervolgens in piepkleine blokjes. Doe wat sla in een potje en schep er een laagje hummus op. Verdeel er een laagje tomatenblokjes en enkele takjes koriander over en vervolgens een laagje feta. Herhaal dit met afwisselend een laagje hummus, feta, tomaat en wat groen. Serveer met brood om te dippen.

Print deze pagina

Download receptfoto

Terug naar overzicht
Volg ons