Gevulde tomaten


Bereidingstijd: 15-20
Tapas, voor 4 personen

Haal deze ingrediënten in huis

6 cherry pruimtomaten - 100 g Hollandse garnalen - 2 el mayonaise - 1 el crème fraîche - 1/5 komkommer - 1/5 bosje bieslook - peper en zout

Bereiding

Snij de tomaten door de helft en haal met een theelepel de zaadlijsten eruit. Snij 1/5 komkommer zonder zaadlijsten in kleine blokjes. Snij 1/5 bosje bieslook in fijne ringetjes. Meng de mayonaise en crème fraîche met de Hollandse garnalen, komkommer en bieslook. Breng op smaak met peper en zout. Lepel per tomaat 1 tl garnalensalade en bestrooi met wat bieslook ringetjes.  

Variatiesuggestie

Verrijk de garnalensalade met kleine blokjes appel en/of witlof.  

Print deze pagina

Download receptfoto

Bekijk alle recepten
Volg ons