Gele en rode tomaten met paprika en feta


Bereidingstijd: 15 minuten
Hartig borrelhapje, voor 8 - 10 personen

Haal deze ingrediënten in huis

5 rode cocktailtomaten - 5 gele cocktailtomaten - 2 rode paprika’s - 2 gele paprika’s - 100 g feta, in kleine blokjes - 3 el olijfolie extra vergine - 1 tl paprikapoeder - 1 bosje koriander

Bereiding

Snijd de cocktailtomaten in kwarten. Verwijder de onder- en bovenkant van de paprika, zet ze rechtop en snijd het vruchtvlees van boven naar beneden in rechte stukken los van de zaadlijst. (Zorg dat er geen witte stukjes aan het vruchtvlees blijven zitten.) Snijd de paprika in vierkante blokjes. Steek op elk rood stukje paprika een geel stukje tomaat met feta en een blaadje groen. En steek op elk geel stukje paprika een rood stukje tomaat met feta en een blaadje groen. Roer het paprikapoeder door de olijfolie en bedruppel hiermee de prikkers. Je kunt ook de paprikaolie naast de prikkers serveren zodat de prikkers erin gedoopt kunnen worden.

Print deze pagina

Download receptfoto

Terug naar overzicht
Volg ons