"Succes bereik je samen"

Wie zijn wij

De tomaten specialist

De telers van het merk Prominent kweken van generatie op generatie topkwaliteit tomaten, met hulp van de natuur. Daarvoor selecteren ze met zorg de beste rassen en zetten de telers hun tijd en energie op een efficiënte manier in. Dit alles tezamen levert jaarrond de lekkerste tomaten op.

Als innoverende specialist in tomaten, is het onze passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Deze producten worden geteeld door onze telers; toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten.

Onze telers werken nauw samen. De samenwerking uit zich in het versterken van elkaars bedrijfsvoering en de focus op kwaliteit. Naast het uitwisselen van kennis en ervaring, speelt ook het continu blijven investeren in nieuwe teelttechnieken een belangrijke rol. Samen investeerden de telers bijvoorbeeld in een eigen verpakkingscentrum. Ook is er een gezamenlijk innovatiecentrum en een eigen teeltlocatie aan de Groeneweg in ‘s-Gravenzande.

De verkoop en marketing van Prominent tomaten verlopen via DOOR Partners B.V. en via Nederlandse exporteurs geleverd aan retailers en groothandelaren in heel Europa.

Download hier onze corporate brochure

Volg ons