Blogs

Blogs

 • datum 03 Jan 2017

  Geniet van het goede leven in 2017

  De maand januari staat meestal in het teken van restrictie. Mensen eten of spenderen bijvoorbeeld minder dan normaal. Wij vinden dat het leven gevierd moet worden! Wanneer u bewuste keuzes maakt, kunt u het hele jaar door genieten van geweldig eten, drinken en gezelschap.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Nov 2016

  Het shopper-model: een effectieve tool

  Hoe wordt een goede trostomaat een geweldige trostomaat? Door haar op het juiste moment, op de juiste plaats en aan de juiste shoppers aan te bieden. Maar hoe doet u dat? Ons shopper-model biedt houvast; het geeft inzicht in de vier fases van hun aankoopproces. Het begrijpen van hun behoeften is essentieel om sales te kunnen verhogen.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 01 Nov 2016

  Prominent presenteert nieuw 'I feel good'-concept

  Foodbloggers uit Duitsland waren vorige week te gast in de ‘Tasty Room’ van Prominent om zich onder te laten dompelen in de wereld van de tomaat. Er werd geproefd en beleefd. En de bloggers kregen een primeur! Projectmanager Ivette Ouweleen presenteerde hen het nieuwe ‘I feel good’-concept. Een concept waar het gebruiksmoment van de tomaat centraal staat.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 25 Oct 2016

  De tomaat: wat een karakter!

  Vraag mensen om een tomaat te beschrijven en ze antwoorden rood, rond, zoet of friszuur. Maar een tomaat is zoveel meer, want elke soort bezit andere kenmerken. Door een slimme selectie van eigenschappen en perfecte omstandigheden worden onze trostomaten inspirerende ingrediënten. Op naar de keuken!

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 04 Oct 2016

  Partnership on a plate

  Voor onze veelzijdige trostomaten op een bord belanden, hebben ze al een hele reis achter de rug. De tomatentelers, het kantoorpersoneel, het verpakkingsteam en zij die verantwoordelijk zijn voor logistiek en retail werken allemaal aan één gezamenlijk doel: het leveren van topkwaliteit trostomaten aan de eindgebruiker. Dat noemen we nou Partnership on a Plate.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 21 Apr 2016

  Keep it straight and simple

  De verscategorieën zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden voor retailers. Het genereert omzet, marge en een nieuwe versbeleving in de winkels. Retailers zien hun kansen om de shopper een waar marktgevoel te geven en kiezen voor hoogwaardige producten in het schap. Zowel premium supermarkten als discounters zijn hierin actief. Groenten en fruit spelen daarbij een steeds grotere rol.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • You say tomato
  datum 20 Sep 2016

  ‘You Say Tomato, I Say Tomato’

  Deze beroemde zin, gezongen door Fred Astaire en Ginger Rogers, beschrijft hun beginnende relatie. Prominent hecht grote waarde aan duurzame relaties; met onze partners en iedereen die een rol speelt in onze cyclus van plantje tot perfect gerecht. Het delen van expertise, ervaring en ideeën inspireert ons om topkwaliteit trostomaten te produceren, voor elk type gerecht.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 03 Feb 2016

  Een tomaat met karakter

  Een tomaat is meer dan een artikelnummer met specificaties. Dat realiseert men zich in de keten soms nog te weinig. De puurheid en authenticiteit van de tomaat gaat over eigenschappen die onze zintuigen prikkelen. Helaas gaat eten nog te vaak op de automatische piloot. Waarbij men de pracht van de tomaat en de natuurlijke oorsprong vergeet.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 15 Sep 2015

  Prominent inspireert in ‘Tasty room’

  Waar anders dan bij de bron beleef je de tomaat op z’n best? Veel mensen hebben het al mogen ervaren. In de ‘Tasty room’ van Prominent worden alle zintuigen geprikkeld. “Na een rondgang door de kwekerij aan de Groeneweg in ’s-Gravenzande, is het tijd om in de ‘Tasty room’ de tomaat in het schap én op het bord te beleven,” vertelt marketing manager Wim van den Berg.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 25 Jun 2015

  Tomaat sluit verrassende vriendschappen

  Voor ons staat groente aan de basis van een gezonde en makkelijke maaltijd. Maar hoe vaak combineer jij groente met fruit in één gerecht? Het levert een ware smaakexplosie op, met de tomaat als verbindende factor. Een tomaat is namelijk fruitig én hartig tegelijk. Qua sap evenaart de tomaat de meloen. Typerend zijn de eigenschappen friszoet en sappig, waardoor de tomaat een fruitig karakter heeft. Maar wat doet de tomaat dan op de groenteafdeling?

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons