Nieuws

Talenten, ga naar werken-bij-prominent-tomaten.nl

Prominent heeft een werken-bij-website ontwikkeld, die de naamsbekendheid en vindbaarheid als werkgever moet versterken. Zowel bij de eigen bedrijven als bij het Verpakkingscentrum en de leden. Op de website toont Prominent hoe divers de werkzaamheden zijn binnen de tuinbouw anno nu; van supervisor tot HR medewerker, van teeltmanager tot technisch monteur.

Werkomgeving

Bedrijven van de leden van Prominent zijn allemaal anders, ze verschillen qua cultuur, grootte en daarmee ook qua doorgroeimogelijkheden. Dit komt op de nieuwe werken-bij-website goed uit de verf. Ook wordt er kort uitgelegd waar je terecht komt als je kiest voor een baan op het hoofkantoor of een van de andere Prominent bedrijven. Toekomstige werknemers krijgen per bedrijf een indruk en kunnen zo zien of de organisatie bij hen past.

Ontwikkelen van talenten

Door de omvang van Prominent is er altijd ruimte om talenten te ontwikkelen en te laten bloeien. Doorgroeien kan ook binnen Coƶperatie DOOR die verantwoordelijk is voor de verkoop en marketing van onze tomaten.

Behalve de website ontwikkelt Prominent ook andere plannen om vacatures en doorgroeimogelijkheden actiever onder de aandacht brengen. Sinds begin september is Prominent, samen met de andere DOOR partners, participant in het World Horti Center in Naaldwijk.

Nieuwsgierig?

Neem snel een kijkje op werken-bij-prominent-tomaten.nl of in de interactieve stand bij het World Horti Center.

We love tomatoes and we love our people!

Terug naar nieuws
Volg ons