Nieuws

Prominent sponsor 'Healthy Food Congress'

Prominent Tomaten mag zich met trots sponsor noemen van het Healthy Food Congress dat plaats vindt op vrijdag 8 september. Een inspirerend congres over actuele onderwerpen met betrekking tot gezonde voeding. “De opzet van het congres sluit naadloos aan op onze missie: de consument dagelijks te laten genieten van gezonde en smaakvolle tomaten”, aldus marketing manager Wim van den Berg.

Het congres is een unieke samenwerking tussen wetenschappers, zorgprofessionals, innovators en professionals in groenten en fruit. “We discussiëren graag mee over de rol van groenten en fruit in ons voedingspatroon. Iedereen weet dat groenten gezond zijn en toch blijft de consumptie achter. Dit blijkt ook uit het onderzoek dat de RIVM vorige week gepubliceerd heeft”, vertelt Wim. “Samen moet dit tij te keren zijn. Tijdens het congres laten we bezoekers zien hoe wij ons steentje bijdragen.”

Programma
Er worden tijdens het congres verschillende thema’s behandeld. De dag begint met, ‘The First 1000 Days’, over de ontwikkeling van een gezonde levensstijl bij zwangere vrouwen en de eerste levensjaren van een kind waarbij vroege smaakontwikkeling essentieel is. In het thema ‘Best Practices in Improving Health’ wordt getoond welke initiatieven hebben geleid tot een gezonder voedingspatroon. De dag wordt afgesloten met het uitdagende thema ‘Food Trends’ om te laten zien welke innovatieve ontwikkelingen in de toekomst gaan bijdragen aan een gezonder voedingspatroon.

Aanmelden?
Kijk voor meer informatie of het aanmelden op http://www.groentecongres.nl/nl/home/

Terug naar nieuws
Volg ons