NL

“De wens van de klant centraal”

Verpakkingscentra

Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen. Ook wanneer het gaat om het verpakken van tomaten. Of jouw klant nu vraagt om een flowpack met één tros of een 1 kiloverpakking. Bij de verpakkingscentra DC Prominent en Prominent Maasland is het allemaal mogelijk. Hier staan naast de wens van de klant ook kwaliteit, flexibiliteit en capaciteit centraal.

Bij DC Prominent gaan er op jaarbasis zo’n 75 miljoen verpakkingen de deur uit. Het volledig geautomatiseerde order- en verpakkingssysteem maakt het mogelijk om in korte tijd kleine maar ook grote bestellingen te verpakken. Binnen 24 uur zijn de tomaten verwerkt en gaan ze op transport.

Per tros verpakt

In het verpakkingscentrum aan de Scheeweg in De Lier worden onze cocktail, cherry en mini pruim trostomaten verpakt. Tomaten uit het grove segment gaan veelal rechtstreeks vanaf de kwekerij naar de exporteur, verpakt in vijf kilo dozen. Dit geldt ook voor de middelgrove tomaten, al verpakken we dit segment ook steeds vaker per tros voor onze klanten.

Verpakkingsmogelijkheden

Benieuwd naar de verpakkingsmogelijkheden van onze tomaten? Ga naar de pagina assortiment en bekijk per segment wat de opties zijn. Ben je op zoek naar een andere oplossing? Bijvoorbeeld voor een ander agf-product? Neem dan contact op met het bedrijfsbureau. Zij denken graag met je mee.

Volg ons