NL

“Met hygiëne neem je geen risico”

Verpakkingscentra

Niet alleen bij de teelt en het oogsten van tomaten staat kwaliteit voorop. Ook bij de verwerking kunnen voedselveiligheid en hygiëne gegarandeerd worden. Het verpakkingscentrum DC Prominent voldoet aan de eisen van verschillende kwaliteitssystemen.

Zo is het verpakkingscentrum van Prominent BRC Food en IFS Food gecertificeerd, kwaliteitssystemen die speciaal ontwikkeld zijn voor voedselverwerkende bedrijven. Hiermee speelt Prominent in op de eisen van Duitse en Engelse retailers. Voor beide certificaten geldt dat een onafhankelijke partij jaarlijks toetst of de certificaten gecontinueerd kunnen worden. Speciaal voor de vervaardiging van gedroogde tomaten is het verpakkingscentrum ISO 22000 gecertificeerd.

Hoge mate van betrouwbaarheid

Ook de eisen van QS zorgen er bij het verpakkingscentrum voor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Het grote verschil met de hierboven genoemde certificaten is het ketenbrede toezicht. Eist een retailer een QS gecertificeerd product, dan voldoen alle schakels in de keten aan de daarvoor opgestelde regels. Van teler tot distributiecentrum en van transporteur tot exporteur. Wat zorgt voor een hoge mate van betrouwbaarheid.

Meer weten?

Vanzelfsprekend worden klantspecifieke richtlijnen ten aanzien van arbeid, veiligheid en hygiëne altijd gehonoreerd. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Klik hier voor de meest actuele certificaten van het verpakkingscentra

Volg ons