'Onze inzichten geven u het beste resultaat'

De juiste tomaat voor juiste consument

De juiste tomaat voor juiste consument

Alles draait om het maken van de juiste keuzes. Ook op de winkelvloer. Het aanbod in het AGF-schap is vaak zo groot dat de shopper niet weet welke tomaat hij in z’n mandje moet leggen. Onze categorievisie helpt daarbij.

We onderzoeken de motieven van consumenten en weten welke keuzes ze maken. Zo komen we samen tot een shopper- en categoriestrategie die aansluit bij uw winkels en uw klanten. Met als gezamenlijk doel om het assortiment te optimaliseren en de omzet van de categorie te verhogen.

Inzichten delen
In de drie video’s hieronder laten we zien waar de verschillende consumenten waarde aan hechten. Daarnaast laat het ook zien hoe belangrijk het is om de juiste tomaat zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden bij de juiste consument. Een inkijkje in het dagelijks leven van onze belangrijkste doelgroepen heeft ons als DOOR Partners/Prominent al veel interessante inzichten en kansen opgeleverd.

Meer info?
Zoveel mensen, zoveel smaken. Bent u nieuwsgierig naar de belangrijkste doelgroepen van dit moment en onze visie daarop? Stuur een e-mail naar prominent@doorpartners.nl of neem rechtstreeks contact op met Wim van den Berg van DOOR Partners/Prominent.

Belangrijkste doelgroepen

 • This is Bella

  Bella is opgegroeid in de stad. Met vrienden komt ze graag samen in het café van haar ouders. Aan het einde van de dag, soms wel twee tot drie keer per week. Het is altijd gezellig en fijn om verhalen te delen. Of juist even achterover te zitten en te genieten van wat er om je heen gebeurt. Daar wordt Bella gelukkig van.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 01 Nov 2017

  This is Femke

  Femke is moeder van kleine Sam. Ze vindt het belangrijk om goed voor haar gezin te zorgen en kiest voor gezonde voeding. Samen met haar familie geniet ze graag van eenvoudige gerechten met een heerlijke smaak. Voor Femke is onze trostomaat perfect. Waarom? Omdat deze heerlijk zijn voor in bijvoorbeeld soepen of pastasauzen. En daarmee staat er heel gemakkelijk een smakelijke maaltijd op tafel voor het hele gezin.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

 • datum 22 Nov 2017

  This is Laurens

  Laurens is ondernemer en heeft een druk bestaan. Om te ontspannen gaat hij het liefst vroeg in de ochtend hardlopen in het natuurgebied vlakbij zijn huis. Even naar buiten, rust aan z’n hoofd. Laurens voelt zich vitaal en probeert zo gezond mogelijk te eten.

  Wil je meer weten? Lees dan verder

Volg ons