Rudolph van Veen en Tamara de Weijer promoten gezonde leefstijl bij DOOR op Fruit Logistica

05 Feb 2018

Tijdens de Fruit Logistica gebruiken chef-kok Rudolph van Veen en huisarts Tamara de Weijer de stand van DOOR als podium voor hun show rondom een gezonde leefstijl met groenten en fruit . Rudolph en Tamara zijn de ambassadeurs van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Dit driejarig actieplan is ingesteld om de consumptie van groenten en fruit te stimuleren. Tamara is een warm pleitbezorger, ook bij haar collega huisartsen, voor het vervangen van ‘pillen door paprika’s’ en andere versproducten. Rudolf bereidt samen met DOOR’s eigen culinair inspirator Larisse Buijze een gerecht bomvol kleur, smaak en vitaminen. Tamara de Weijer houdt ‘spreekuur’ over wat de ingrediënten betekenen voor je gezondheid. Wil je hier graag bij zijn? Loop dan donderdag 8 februari rond 10.30 uur langs op onze stand hal 1.2 stand A-16

Tijdens de Fruit Logistica gebruiken chef-kok Rudolph van Veen en huisarts Tamara de Weijer de stand van DOOR als podium voor hun show rondom een gezonde leefstijl met groenten en fruit . Rudolph en Tamara zijn de ambassadeurs van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Dit driejarig actieplan is ingesteld om de consumptie van groenten en fruit te stimuleren. Tamara is een warm pleitbezorger, ook bij haar collega huisartsen, voor het vervangen van ‘pillen door paprika’s’ en andere versproducten. Rudolf bereidt samen met DOOR’s eigen culinair inspirator Larisse Buijze een gerecht bomvol kleur, smaak en vitaminen. Tamara de Weijer houdt ‘spreekuur’ over wat de ingrediënten betekenen voor je gezondheid. Wil je hier graag bij zijn? Loop dan donderdag 8 februari rond 10.30 uur langs op onze stand hal 1.2 stand A-16

"Gedurende de beurs laat Larisse zien en proeven hoe veelzijdig de producten van onze merken Prominent, Purple Pride, Green Diamonds, SweetPoint en PapriCo zijn", aldus Corien Zuijdwegt – Corporatie zaken. Voor onze klanten maakt Larisse diverse gerechtjes om te laten zien dat je op ieder moment van de dag lekkere gevarieerde én gezonde gerechtjes kunt maken met tomaat, komkommer, paprika en aubergine.

In haar keuze voor gerechten houdt Larisse sterk rekening met de huidige trends. Meer kleur op het bord, eten met al je zintuigen, groenten op elk eetmoment, meer groen, meer vega, meer plantaardig, etc. Dit sluit precies aan bij ‘Ga voor kleur’ campagne en het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit.

Activeer de shopper om tomaten te eten op verrassende momenten

Bijvoorbeeld bij het ontbijt. Benieuwd naar het positieve effect hiervan?